Elk kind heeft familie nodig

En elk kind heeft liefde nodig. Daarom zorgen wij ervoor dat de weeskinderen in onze liefdevolle Ombir Family kunnen opgroeien. Zo voorkomen we dat de weeskinderen er alleen voor komen te staan.

DONEER NU

Een liefdevol thuis in de Ombir Family

Wij geloven dat een kind zonder liefde niet kan groeien. Dat familieliefde van levensbelang is. En dat opgroeien in een liefdevolle en veilige familie omgeving de enige goede basis is voor de ontwikkeling van een kind. Alleen met een liefdevol thuis kan een kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige en weerbare volwassene.

De Ombir Family is één grote familie. Zo voelt het voor de weeskinderen, maar ook voor ons. Samen staan we sterk en kunnen we alles aan.

In de Ombir Family leren weeskinderen mensen te vertrouwen en lief te hebben. Om verlies en pijn te verwerken. En krijgen ze de liefdevolle basis – die we allemaal nodig hebben – om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken.

Een liefdevolle en veilige familie is voor een weeskind de basis. Het is misschien nog wel belangrijker dan onderdak, gezondheidszorg en onderwijs. Al deze voorzieningen hebben pas nut als een weeskind opgroeit binnen de veiligheid en warmte van een familie – Ombir Family.

Bij je familie ben je thuis

Een familie in welke vorm dan ook. Het is niet de biologische band of traditionele gezinsvorm die bepalend is, maar de continuïteit en de liefdevolle omgang die zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het weeskind.

Momenteel bestaat onze Ombir Family uit 11+ weeskinderen. Hier groeien de kinderen op met broertjes en zusjes in een veilige en liefdevolle omgeving. Wij zorgen met alle liefde voor deze kinderen, totdat het moment komt dat ze op eigen benen kunnen staan.

JA! Ik maak het verschil in het leven van een weeskind.

Word FRIEND van Ombir Foundation en geef weeskinderen de kans om gewoon weer kind te zijn. Vanaf €5,- per maand verander je het leven van een weeskind als Ombir. 100% gaat naar de 11+ weeskinderen in Nepal.

Hierdoor groeien ze op in een liefdevolle en veilige omgeving. Zo leren de weeskinderen om voor zichzelf te zorgen. En wat een kind leert, geeft een kind door.

JA, IK WORD FRIEND