Ja! Ik maak het verschil
in het leven van een weeskind

Word LIFECHANGER en geef een weeskind de kans die het verdient. 100% van de online donaties gaan naar het opleiden van weeskinderen.

Met het sponsoren van een weeskind begint een bijzonder avontuur, want je weeskind kan een bron van inspiratie zijn. Je verrijkt niet alleen zijn of haar wereld, maar je weeskind ook die van jou.

JA, IK WORD LIFECHANGER

Waarom een weeskind sponsoren?

Meer dan 5000 kinderen leven op de straten van Kathmandu, Nepal. Het ontbreekt hen aan basisbehoeften zoals onderdak, gezond voedsel, schoon drinkwater, onderwijs. En bovenal: liefde. Héél veel liefde!

Je kunt het je bijna niet voorstellen hoe het is om als kind zonder ouders op te groeien. Om aan je lot over gelaten te worden. Toch zijn er veel kinderen die niemand hebben.

Ieder kind ter wereld verdient de kans op een betere toekomst. Hier in de Ombir Family krijgen weeskinderen deze kans die ze verdienen.

Hoe werkt het?

Met het sponsoren van een weeskind begint een bijzonder life changing avontuur. Want je weeskind kan een bron van inspiratie zijn. Je verrijkt niet alleen zijn of haar wereld, maar je weeskind ook die van jou.

Het sponsoren van een weeskind kan vanaf € 100 per maand. We vragen een commitment van vandaag tot het moment dat je sponsorkind is afgestudeerd. De lengte van het traject hangt af van de leeftijd van het weeskind, en is dus per weeskind verschillend.

Hey LIFECHANGER, dit krijg je terug

Als LIFECHANGER ben je betrokken bij het leven van je sponsorkind. Met brieven, foto’s en de updates die Ombir Foundation je stuurt, blijf je op de hoogte.

Het is een bijzondere ervaring een persoonlijke band op te bouwen, zeker als duidelijk wordt dat je bijdrage een groot verschil maakt in het leven van je sponsorkind.

Met wie wil jij een weeskindje?

Sponsor als duo of groepje een kind en zorg voor betere levensomstandigheden en toekomstkansen. Dan word je samen LIFECHANGER, deel je de kosten en maak je samen het verschil in het leven van een weeskind.

Als je een weeskind sponsort, investeert Ombir Foundation je bijdrage in het leven en de toekomst van je sponsorkind. Zo draag je niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één weeskind, maar ook aan een beter leven voor alle weeskinderen in de Ombir Family.

Ombir Family zorgt voor bescherming, gezonde voeding, veilig en schoon drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Kortom: de kans op een betere toekomst.

Via je sponsorkind blijf je op de hoogte van wat er met je bijdrage gebeurt en kun je zien wat de impact is op het leven van een weeskind.

Voor slechts een paar euro per dag geef je een weeskind als Ombir de mogelijkheid om in een veilige en liefdevolle omgeving op te groeien. Met gezond voedsel, veilig en schoon drinkwater, gezondheidszorg en onderwijs.

Iedere dag is er iemand in de Ombir Family die hem of haar helpt om op eigen benen te leren staan, zodat weeskinderen als Ombir kunnen uitgroeien tot geliefde volwassen personen.

Ik ben zo blij dat je hier bent geland

Mick Bröcker is founder van de Ombir Foundation, meditatie teacher en schrijver op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, meditatie en mindfulness.

Als life teacher begeleidt hij mensen op hun zoektocht naar een liefdevol, gelukkig en betekenisvol leven.

Mick verdiept zich al jaren in mindfulness, het Tibetaans Boeddhisme en de kracht van meditatie.

Na het overlijden van zijn Oma, vertrok Mick voor onbepaalde tijd naar Tibet. Hier leefde hij samen met Tibetaanse monniken in een klooster.

Zij onderwezen hem maandenlang in de eeuwenoude Tibetaanse wijsheid, levenswijsheid.

Bij terugkomst in Nederland richtte hij de Ombir Foundation op. Om 11+ weeskinderen werkelijk een kans op een betere toekomst te geven.

Momenteel schrijft Mick zijn eerste boek – Ombir – welke eind 2017 verschijnt.

Mick’s missie is om inzicht en wijsheid te delen, zodat jij een gelukkig, liefdevol en betekenisvol leven kunt leven. Zijn levensmotto is: wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

JA! Ik maak het verschil in het leven van een weeskind

Steun het werk van Ombir Foundation. Geef weeskinderen de kans die ze verdienen. En liefde. Héél veel liefde. Want het mooiste cadeau dat je een kind kunt geven, is liefde.

Kortom: Jij geeft bijvoorbeeld € 100 per maand. 100% gaat naar jouw sponsorkind.

Hierdoor groeit jouw sponsorkind op in een liefdevolle en veilige omgeving. En krijgt het de kans om zichzelf te ontwikkelen tot een geliefd volwassen persoon.

Zo leert jouw sponsorkind om voor zichzelf te zorgen. En wat een kind leert, geeft een kind door.

JA, IK WORD LIFECHANGER