नमस्ते

Namasté

 Waar je geld naartoe gaat

Ombir Foundation is bekend als een 100% For-Purpose organisatie die 11+ weeskinderen de kans op een betere toekomst geeft door ze een veilige basis te bieden. Bescherming, gezond voedsel, schoon en veilig drinkwater, gezondheidszorg, onderwijs en liefde. Héél veel liefde!

DOWNLOADEN

Wat maakt ons anders?

100% Direct Geven

Donateurs weten nauwelijks waar hun geld naartoe gaat, wij willen dit veranderen. Door onze operationele kosten te dekken door evenementen en bedrijven, gaat 100% van elke online gedoneerde euro direct naar onze programma’s om meer kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

100% Succesvol

We bouwen niet alleen een huis voor de kinderen en laten ze dan achter. We zorgen er ook voor dat de kinderen voldoende te eten hebben, dagelijks naar school toe gaan en gewoon kind kunnen zijn. Net zolang totdat het moment komt waarop ze op eigen benen kunnen staan. 

100% Lokaal Leiderschap

Alle managers die voor de weeskinderen zorgen, komen zelf uit Nepal. Dit zorgt ervoor dat wij op een authentieke manier kunnen regeren op de sterke punten en uitdagingen van Nepal.

Jaarverslag 2016 

Bedankt voor het maken van 2016 van een van ons beste jaar tot nu toe. Zie wat je hebt geholpen te volbrengen.

LEES HET RAPPORT ONLINE